...
Na druhé straně
Bojujeme každý za ně
A přeci každý za jiného
Ptáte se za koho?
Za krále, monarchu, císaře, prezidenta
Pak nás čeká doživotní renta
Snad se jí dožijeme
V pohodlí a spolu
Snad se nezabijeme
Když každý za jiného jdeme…
Tak zítra na barikádě
Každý na jiné straně…
Koukej se dobře a rozmýšlej kam střílíš
Abys netrefil mě a já tebe, víš?
Oheň vzplál a kanón zaduněl
Strachem jsem oněměl
Zazněl podruhé
Zbraň a tři náboje jsem měl
Mířím přes hromady smetí
A kdosi se ke mně řítí
Ne teď až po bitvě!křičím
Tohle je konec, to já vím
Střílím tupě do hradby těl
A ona zas do mě milé
Hořkost, prázdno a dunění děl
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., ABC
Komentáře (2)
Komentujících (2)