modlitba
Anotace: ..tichá uprostřed posečených lánů moravěnky zlaté..
U kapliček opuštěných,
zastavím opět své kroky
a utrousím
tak trochu modlitbu skromnou
a ikdyž mi život
stále přikládá roky,
v srdci mém zůstaneš
navždycky se mnou,
kytičku natrhám,
z květů posledních,
co nestačil spálit ještě mráz
a z vůně její
vnímám Tvůj smích
a jakoby náhle se zastavil čas,
mezi rty šeptám si slova,
snad zaslechneš je
až tam kde přebýváš
a přidáš se k tiché
mé modlitbě znova,
snad odpustí nám jednou viny,
když budem ústy jedinými,
k jeho trůnu ..
..se pokorně modlit otčenáš...
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)