Když vaří děda
Anotace: ovar...jedna kratší, pozitivní.
Když vaří náš děda,
to je radosti,
nepotřebujem chleba
k masu od kosti.
Nepotřebujem nože
ani vidličky
-nádobí je půlka,
k radosti babičky.
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)