Kroky
Anotace: ..a tak to bývá..ať kdo chce zívá :o))
každý..každičký z nás
jde svoji cestou necestou tam v dál
...ať už je slunce nebo mráz...
...ať ronil slzy..či se smál...
..a každičkému čas od času stane se
že se k nám v cestě někdo přidruží
(někdy to svoje klady přinese
a mnohdy se i souputníci zadluží..:o))
jo..mnohdy se nám stává..že jdem samotou
..jindy jak lavina se cosi přižene..
a často bloudíme jen svoji vlastní slepotou
..a velmi často vlečeme své nohy odřené..
však zvláštním znakem téhle pouti nekonečné
nebývá osud...nýbrž paradox..
kroků je jako hvězd v té dráze sladkomléčné
a cesta připomíná se jak RING..A GONG..A BOX..
Komentáře (5)
Komentujících (4)