Být mrtvým
Anotace: Každý se smrti bojí - obzvláště pak té svojí.
Má to pár výhod mrtvým se stát,
to se pak člověk prací nezapotí,
nemusí se svého stínu bát
a žádné daně už nikdy nezaplatí.
Na hloupé otázky nemusí odpovídat,
vzteklý exekutoři mu nic neseberou,
bude již navěky v klidu odpočívat
a žádní lidé už ho také nenaserou.
Ač se to může hloupé zdát,
stanu se mrtvým vážně rád.
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Tacca, Anejet, Holis, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Zdenek, Walentine, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)