Dušičková
Blíží se mé jubileum
Pronajmu si mausoleum
Ať všichni pozvaní vědí
Že mám pěknou urnu z mědi
Nekouřím a nepiji
Delší dobu nežiji
Zásadně se nemiluji
Sexuálně abstinuji
Abstinuji vitálně
V urně se mám normálně
Celkem nic mě nezajímá
Nebolí a nedojímá
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: raďo, Holis, Churry, jita.1965, Bíša, Mbonita, Memento, Veselý Drak
Komentáře (4)
Komentujících (4)