...

...

Anotace: trocha beznaděje pro připomínku, že život není vždycky fajn...

těžké je smát se slzám včerejšího večera
těžké je spát na ostrém kamení
probouzíš se časně, ještě za šera
a hned se osud chopí velení

nutí tě vyjít ze dveří a bloudit mokrou ulicí
a ty vlastně nevíš kam bys měl teď jít
potichu proklínáš ty, kteří jsou velicí
ty, kteří život chtějí ti odepřít

blátem se brouzdáš v mlhavém městském smogu
duševní útěchu hledáš ve výlohách
kdekdo ti nabízí štěstí jako drogu
která tvé trápení odplaví na vlnách

a tak jdeš dál, jak řeka cesta tě unáší
až do chvíle než klesneš na dláždění
a nikdo tě nezvedne, nikdo neopráší
protože pro tebe už nikdo tu není.
Autor Archotheria, 02.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Memento
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí