PROSÍM VÁS
Anotace: Pomozte mi a já tu zůstanu s vámi...
PROSÍM VÁS
Už mě nebaví,
jak mě všichni uráží!
Co jsem jim udělala?
Ptám se...
Za co mi křivdí,
co jsem zase prozradila?
Už takhle nechci dál žít,
už mě to nebaví!
Proč tu nikdo není,
když já vás tu potřebuju mít!
No tak prosím,
pomozte mi!
Copak vy nevidíte,
jak se trápím?
Třeba něco pěkného,
řekněte mi!!!
A já tu zůstanu s vámi...
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor, WerunkaaXD
Komentáře (1)
Komentujících (1)