Anotace: Myslím, že nadpis odpovídá za vše...
celkom vydarené...pre mňa je v tej básni dôleité, že sa v nej celá vidím:-)
25.01.2009 15:19:00 | Mišiačik
Ivuško, zazpívej si, zatancuj si, zadribluj si, klidně si i zařvi, ale hlavně vítej! "o)
04.11.2008 14:25:00 | Iva Borecká
Každý občas zažijeme tento pocit. Já když su naštvaná, hodně naštvaná, lidem se spíše vyhýbám, abych náhodou neublížila. Záleží, kde je vina.
02.11.2008 10:40:00 | NikitaNikaT.