Hyena osudu
ukusuje stravu života
vyhublost přítomnosti
nám neodvratně
hledí do očí
hlad rodin a dětí
ubíjí žaly smrti
tanečník s pistolí
propluje elegantně
mořem tanečnic
vystřelí hvězdy štěstí
zamilovaná doba je
jarem zlata a sadů
plných růží
konec konců
je otazníkem
nad věčností