Po válce
Anotace: ...A to velmi krátce
Jdu ulicí, jdu sám
Je dlouhá a prázdná
Zde samopal a támhle dělo
Od výbuchu brázda
Jdu dál
Já živý mezi ostatními král
Lidu tu spoustu je
Avšak ani jeden z nich už nežije
Už není vidět radost ani strach
Všechny teď přikryje prach
Bez rozdílu vyznání a platů
Není poražených ani katů
Už je po všem
Po válce
Teď pojďte všichni sem
A spojte se
Čas k tomu konečně dozrál
Když většinu z nás vítr odvál
Jen zlomek nás tu zůstal
A nikdo se nás neptal
Co chceme a tak musíme bojovat
Ne mezi sebou, ale společně
Všemu nepřátelství vzdorovat
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)