Strach2
Bojím se skákat a nemůžu stát,
bojím se plakat a nejde se smát.
Tak jen ležím
a tebe se držím,
Neodcházej, já mám strach.
Bez tebe je ze mě jenom prach.
Zůstanem tu navždy, co na tom?
Lepší než riskovat, co bude potom.
Tak nechoď! Sem každé ráno!
slunce zasvítí úplně samo.
Tak neoblíkej se! Zůstanem nazí?
U mě je teplo, jestli tě mrazí...
Pojď budem sledovat ptáky,
Něchoď ven! Kašli na vojáky!
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Květka Š., Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)