Póza
Sám jsem svá nejtrapnější póza,
jsem křehká keramická dóza,
v níž dlí jen nevědomá mysl
a kolem níž, nic nemá smysl.
Má rozbitnost je jen otázkou
času, nic nezmůžu svou láskou,
která je sama již rozbita
a mrtvá k záhrobí klopýtá.
Nic z mého nitra nevyvěrá,
vše jen zbarvilo se do šera.
Jsem totiž svá Smrt, co teď přichází –
a už sám sebe topím pod hrází.
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: efie, Anejet, Churry
Komentáře (0)