Ztráty a nálezy
Jak ti je, moje milá?
Na cestách jsi mi zabloudila?
Jsi nějak zvědav, milý.
Neciť se nijak provinilý.
Modř, zeleň a zpěv ptáků,
ukryla jsi se do bodláků?
Žluť písku, pouštní bouře,
schovala jsem se moudře.
Kdy vrátíš se zas domů?
Čekám tě, u sta hromů!
Za božskou chvíli, drahý,
zanech té marné snahy.
Polibky tvé ti vrátím,
jen nepospíchej, zatím...
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Holis, denebrin, Bíša, enigman, Emma Kulíková, Romana Šamanka Ladyloba, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)