Drak
Anotace: báseň plná metafor
Rozlité pivo, hrozivý stín,
z oken valí se hustý smradlavý dým
Zapálená budova, kolem obchazí strach,
na zemi tělo změněné v prach
Strašlivé zjevení plné ohně a síry,
jež dští oheň ze svých tlam hrozivý
To tvůj sen fantasto ožil,
drak se probral a vše živé zkosil
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomáš Marný, strašidýlko-střapatý, Kristine Clary-Aldringen, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)