Žíj svůj život
Život je někdy nepříjemný a težký,
ale všichni se s tím svým musí smířít.
Myslím, že nikdo nemá svůj život lehký,
ale vždycky můžeš jiným směrem zamířit.
Nikdo neni stejný,
všichni jsou odlišní.
tak jako vítr není věčný
a láska nejdokonalejší!
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Bíša
Komentáře (0)