Ve stínu noci
Ve stínu noci,
krčí se krčí,
nelze mu pomoci,
pořád jen křičí
chce přeprat tu noc,
získat nad ní moc
otočit to vzhůru nohama,
být zase jednou na koni,
přežít tohle hnusné drama,
říct si, že to už je loni
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)