Přirovnání
Anotace: *********************
Jedlík,
pivo a párek,
návdavkem knedlík...
Piják,
zelená, rum a vodka,
to je panečku liják...
Milovník,
dcera, matka či stařena,
prostě u žen panovník...
Milenec,
mnohokrát bůh,
u té své pitomec...
Hráč,
karty či člověče,
po prohře však s*áč...
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)