Pro Tebe
Co děje se s životem mým? Já sama nevím, netuším.
Možná ztratila jsem všechno, možná nic?
Jen nechci ztratit tebe, ty jsi pro mě víc.
Jsi pro mě svítáním, v chmurném dni,
Jsi pro mě horkým sluncem, v pravém poledni.
Kdo víc mi může dát, než ty? Co víc je, než přátelství?
Snad láska? Radost? Štěstí? …. I to jednou vyprchá, však ne cit v blízkého člověka.
Čekám, čekám, i když to bolí … Bolí to víc, než rána holí.
Však ztráta tvého přátelství bolela by mnohem víc, nechci tě ztratit, jen tohle mohu říct.
Přečteno 739x
Tipy 5
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Noc17, jára spots
Komentáře (3)
Komentujících (2)