Nemluv
Anotace: .... nevím co o tom napsat
Nemluv o slzách,
když jsou to jen kapky deště.
Nemluv o loučení,
když neodcházíš ještě.
Nemluv o kráse,
když je to jen odraz vody.
Nemluv o vztahu,
když za chvíli začneš nový.
Nemluv o mně,
když nechces mě milovat.
Nemluv o mně,
chceš-li mě litovat.
Nemluv o přátelství,
když takhle´s mi ublížil.
Nemluv o nás
a zapomeň navždy!
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: Lissa, jedam, Slečna s pokřiveným charakterem, .K.r.i.s.t.y., Noc17, kikis, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)