Kafe
Anotace: nic není...nic nebylo..a nic nebude
Někdy
má význam
i malé povzdechnutí
Koťátka jsou vždy
roztomilá
a Muchovy obrazy
jsou fascinující
nesledujete-li je
déle než
deset minut
A až ráno
budete vstávat
uvařte si čaj
a ne
kafe
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Nyja, Kyle
Komentáře (1)
Komentujících (1)