na útěku
Jsem na útěku
sám bez doteků
je to k breku
a není léku
ba ani nemocnic
věky věků
i pluky reků
nezmohly s láskou nic
jsem na útěku
z Vítkova do Proseku
v podpaží svírám deku
doběhnu asi do Bohnic..
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Churry, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)