nezdá
Už dlouho se mi nezdá
o prošoustanejch nocích
ztratil jsem tenhle pocit
Ležím tu v peřinách
a k ránu strach
mně chytí do sítí
hnízd termitích
Co se mi zdá je v hvězdách
a ty to tají
třeba sem šoustal na Havaji
miss Kostariku
zatím co se tu válím v triku
Už dlouho se mi nezdá
jak mi brk stojí v stáji
prý je to psychem
a nebo nechutí
jsme věkem z lásky
vyzutí.
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Tacca, Churry, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)