Podzim
Anotace: Otázka nezní "Stačí ti to co máš??" ale " Stačíš na to,co máš??"
Minulost...
Můžeš na sebe mít zlost...
/Dožene tě .../
Mít toho všeho dost...
/zničí tě.../
Všechno to kdysy byla jen budoucnost...
/Datum v kalendáři..../
Teď tak zlověstně září...
/Nevidíš ty vrásky ve svojí tváři...?/
To ten čas...
/nezastavíš ho/
Teď už nekřič...
Jas světel...vidím to zas
..jako včera
jela autem...už skoro za šera...
pletenou šálu na sobě měla...
kapky podzimního deště deště stírala z čela....
/neměla jezdit/
Naposledy se těšil z dotyku jejího těla....
poslední polibek....neboj se,hned sem zpět...
/doufám/
Dnešní datum v kalendáři...
teď...
potom..
/je to jedno.../
pořád září...
Přečteno 341x
Tipy 18
Poslední tipující: PPetrushka, Jahodová kopretina, mauvais-ange, csieksbo, Holis, Psavec, Gabi, Sam&ntha CH.Camberly Way, Zdenek, sondulacek, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)