Holky, do toho!
Anotace: Střední věk? Kdo by se ho lek?
Vězíme v zajetí svých malicherných úzkostí,
hříchem své samoty jen duše obtěžkané,
samy se zříkáme všech zakázaných sladkostí,
v bezpečí všednosti navždycky uschované.
Proudíme prameny až k vodopádu poznání,
dychtivé doteků, tak něžných jako slova,
jiskřivých pohledů a nesmlčených vyznání,
jen z těchto zázraků se žena zrodí znova.
Skořápku svlečeme, ať máme něco z života,
není čas otálet, teď přišel pravý čas!
Vyjdeme do ulic a pryč je všední prázdnota
a žijem z pocitu, že žádoucí jsme zas.
Přečteno 352x
Tipy 28
Poslední tipující: střelkyně1, Isobel, Triffid Kolbe, sýc, Caracol, Holis, Štěpina G, Jin, NikitaNikaT., danav, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)