Tím že pijeme
Tím že kouříme
Tím že se milujeme
Tím že posloucháme
I tím že spíme
Včera jsem byl v jedný nalejvárně kde nebylo přes kouř vidět a dal jsem si osm piv a pět rumů.
V jednu hodinu vyprovodil lásku domů a vrátil se.
ani nevím kde jsem usnul