Muž
Do třeskotu kopyt hřmí
opřekot zalamované karabiny.
V křiku hrdel co krví křtí
padají stržení ztěžka na slabiny.
Válečná vřava zchladí duši,
smyje skvrny, co tak špatně sluší,
mužům, ke cti dát život v sázku,
spíše než krvácet pro ztracenou lásku...
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, Maro Deives, Bíša, Ctěný pán
Komentáře (3)
Komentujících (3)