:-)
Co když je to žaludek(něco mu tam leží),
nebo hlava (nějaké vrtání...),
a co oči(někdo mu tam pad´)...?
Ale spíše to vypadá na duši.
Jak operovat ji nikdo netuší...
04.11.2008 12:20:00 | spare
pošlu ti pár
slunečních paprsků
a vbrzku
zapomeneš na to
že kdesi
v těle
není vše jak má být
a budeš se
radovat a žít...
04.11.2008 08:21:00 | Mbonita