Lehoučká, tak krásná. Zrovna myslím na svého miláčka a naše krásné milování a mazlení... a su ráda, že to není sen, aj když se občas při myšlenkách zasním ST!
04.11.2008 19:34:00 | NikitaNikaT.
je to něžné snové plné citu je to skvost na jednu tichou noc za srpkem měsíce....je to vánoční cukroví, které se ti rozplyne na jazyku a Ty dlouho vzpomínáš na tu chuť a vůni ...a nikdy už to nebude stejné a tenhle skvost má tu výhodu, že ho můžete číst znovu a znovu a znovu :o)
04.11.2008 09:06:00 | Noc17