Periferie
Anotace: ...snažme se nechodit na periferii ducha
Zpustlá zahrada
cení vylámané zuby plotu
na tři paneláky
propadlé do nicoty
prefabrikované bídy -
na okraji města a života
se hromadí odpad z jímky citů
a nikdo nevidí
růži, jež kvete
uprostřed bodláků
krásná a čistá
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Verule, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)