Vášeň
Anotace: ...občas se ztratí a není to nic moc...
Každou noc ji hledám
Asi se ztratila v času.
Nebo ji dusí stereotyp
toužící po zápasu.
Unavená, odhodlaná
Brání se beze zbraně,
vytesaná do kamene
pak padá odevzdaně
a i když vím,
že to není, co si přeje
ústřední topení
je jediný, co nás hřeje
A jak duha na nebi
Co barvy
ztrácí,
Procházíme
I my citovou
Regulací...
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: shakespeares, MishaX
Komentáře (1)
Komentujících (1)