Na kolejích
Pláču celým tělem
a s každou kapkou loučím se zvlášť
pod maniodepresivní oblohou
proměňuju se
v odpadek zdeformované lidské lásky
na kolejích
podezírám ticho,
kde jsou vlaky, co slíbily mi
tah za záchrannou brzdu?
aktualizuju každou minutu
-jednu po druhý-
naposled si promítnu vzpomínky
na snovým plátně
a pod matraci schovám
pár písmen
-
nejdřív nebudete vědět, co to zase blázním,
ale k ránu to každej z vás
pochopí
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Cassandra, STIMPRE, JR, Puck
Komentáře (3)
Komentujících (3)