Baletní
Anotace: Baletní...Zbytečná, jako všechny ostatní... Ráda shazuji své díla...
Rozedřené nohy a krabička cigaret,
v tylové sukni je z tebe dáma.
Lehoučká víla vznášející se v oblacích
pád
a zase znovu...
Á, dva, tři...
Zvedačka a pak tři piruety,
snad se ti nezatočí hlava... (láskou?)
Hudba si hraje své pomalé adagio,
ty vtiskneš mu polibek a utečeš ze scény.
O přestávce čtyři cigarety a hurá,
jeviště čeká...
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Pastička, Lady Carmila, F.i.L, 6thSun, WAYWARD, enigman, Montynka, MishaX
Komentáře (3)
Komentujících (3)