Podzim chystá zimu..
Anotace: A už tu máme podzim a co asi chystá?
Černých mraků závan nosem zavoní,
loučí se aroma čerstvých jabloní,
podzim chystá zimu řádně uvítat,
zlato listí stromů vidím umírat.
Ledový mráz brzy poodhalí tvář,
příroda si opět vyměňuje stráž,
podzim chystá zimu řádně uvítat,
zlato listí stromů vidím umírat.
Mlhový déšť opar atakuje kraj,
bubny znějí zhora,tak muziko hraj,
podzim chystá zimu řádně uvítat,
zlato listí stromů vidím umírat.
Ptáci zvedly křídla v místa vzdálená,
kštice louká zřídla sluncem spálená,
podzim chystá zimu řádně uvítat,
zlato listí stromů vidím umírat.
Procitlo peklo ve sněhobílý proud,
vločky snaží pokrýt si kdejaký kout,
podzim chystá zimu řádně uvítat,
zlato listí stromů vidím umírat.
Voda tvář mění se v prosklený led,
slunci zář zahořkl slaďounký med,
podzim si před zimou zachoval vzhled,
spousty let za sebou ten samý sled.
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., kouzelníček, Psavec, labuť, Bíša, Mbonita, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)