Ohýnková
Anotace: Hodně ohýnková :-P
Město hoří
Do kouře se noří
Koukám na to z povzdálí
Z kopce
Támhle mě na nadávali
Zde zas hledí k sopce
Ano, já
Ne sopka za to může
Hoří!!Uááá
Hoří vše, spálí to ženu i muže.
Oheň mě hřeje
Z venku i ze vnitř
Radost do mě vlije
Oheň je můj život a moje smrt
Zase jsem sirkou škrt
Oheň se šíří
A tuk se pomalu škvaří
Ano moje smrt
Proč jsem tou sirkou škrt…?
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)