Pohár přetekl
baletní špičky
zůstaly
na mokrým dláždění
já se z nich
rozeběhla
bouřkou pryč
...protože už nedokážu balancovat
mezi kontrolou a zoufalstvím
/pohár přetekl/
slzy se rozpouští
v kapkách deště...
ženu se tryskem
pořád dál
chci navždy utéct
od myšlenek
na tvou náruč
pryč...
pryč
od tvých polibků
rozsypaných
po mých zádech
od tvých dlaní...
rozervat prázdnotu
po tobě
pořád mi něco chybí!!
...
ta voda na kůži
příjemně chladí
škoda jenom
že to necítím
Přečteno 416x
Tipy 24
Poslední tipující: Impardonnable, Erion Fate, Mademoiselle Drea, maena, Petbab, Iva Borecká, Holis, 6thSun, WhiteSkull, sondulacek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)