Pevni, ... ve víře ...
Anotace: ... až je to k nevíře ...
.
/*
je podivinstvím člověka
hloupě si namlouvat
že vrátí se co odešlo
když bude v víře stát
stát jen a boha uctívat
nesvírat ruce v pěsti
s potěšením být sobě kat
hliněným modlám na náměstí ...
*
------------------------------------
Comment 2.9.2008 | HarryHH
*
.
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Nút, Belmon, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)