Poezie faktu
Vážně jsem tě nechtěl
- ňák ses přilepila -
teďka spolu šlapem
den co den
Já tvůj schizofrenik
ty má přiopilá víla
Bůh ví kde si zejtra
ustelem...
Fakt se to tak stalo
/kde kdo odplivne si/
Pábitelé žijou
někde v nás...
A kdo tvrdí opak
ať tvrdí co chce si
tomu jenom řeknu
apage, Satanas
***
Přečteno 354x
Tipy 30
Poslední tipující: Marcella, Holis, Blázen? =), Triffid Kolbe, hanele m., Leniska.., Marfuša, oakbark, Mbonita, HarryHH, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)