Anotace: ...vůbec jí neznám,ale má dneska smutek,možná že udělám pro tebe dobrý skutek
...umět a chtít někoho potěšit, je nad ST...
jak je vidět, líbí se to i robotům, nemají srdce, přesto je to silně vzalo, neboť píší DHA...tedy asi DUHA...a to je naděje, že se člověk neutopí...:-)
06.11.2008 12:04:00 | Lota
Slova od srdce vždycky potěší a v pravou chvíli obzvlášť a Nikitce držím palečky :-)))
05.11.2008 19:14:00 | jita.1965
Potěš gestem
potěš básní
pokrop deštěm
tvář ať zkrásní,
pohlaď zpěvem
hvizdem vláčku...
::
Jsi milým zjevem,
sonduláčku :o)
***
Jiří senior
05.11.2008 18:46:00 | j.c.
A já su totálně off - on :´o( Pláču, ale víc srdíčkově, že básenka je nádherná, mocka si teho vážím a děkuji... slzy bolesti promíchaly se s slzami štěstí, radosti. Nemám slůvek, jen pláču a přes slzy se usmívám. Mé slovo díku, je příliš malé na to, co ve skutečnoti tahle básenka pro mne znamená. :´o) :´o)
05.11.2008 11:23:00 | NikitaNikaT.