Blues starýho náměstí
Je skoro půlnoc,
hodiny si dávají na čas.
Milenka plná vášně
přirozeně ulehá na tvé lože.
Výčepní Edita vyhání poslední hosty.
/včetně sebe/
Zhluboka dýchám.
Opilý saniťák pospíchá
do svého kutlochu,
plivne mi na auto.
Každý večer.
A ráno se sejdeme v pekárně,
sáhne mi na zadek,
zaplatí kafe a koblihu.
Blues starýho náměstí.
Přečteno 429x
Tipy 22
Poslední tipující: callowsick, Radek.oslov.Šafárik, vapiti, Kapka, jedam, JirkaS, poustevník Jirka, Iva Borecká, Holis, Štěpina G, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)