ach co říct. nu... :))) čtyři duše. je to fakt hezké. dnes jsem omylem sledovala kus kongresu ods a tam srovnával kdosi stranu s autem... a já jsem stejně jako tady nebyla s to hned pochopit, že jde prostě o duši a né o nějaké básnické tentononc.))) myslím v projevu. tady to tak vidím spíš.)) ójé.
06.12.2008 16:06:00 | Já Esther Ruth
Zajímavý úhel pohledu, nic méně mne to zaujalo, nenechá to mysl v klidu a nutí k pozastavení a zapřemýšlení, to je dobře.
Roboti píšou FRC... asik jako věc z frcu, abo to mělo být nasedni a FRČ? :o)
06.11.2008 06:16:00 | NikitaNikaT.
... myslím,že nedělám chybu když píšu jen ST ,ikdyž ti závidím staré auto,mé novéjší je totíž na tom lépe než já,je bezdušové :-)
05.11.2008 18:32:00 | WAYWARD
já nevím... duši mám jen jednu (asi)... ale zato nereznu... kdo je na tom líp?? :)
05.11.2008 17:24:00 | prostějanek