tantra
Šest nocí doteků
mou žádost v těle
z úterý do neděle
rozehrává
ona je holka hravá
do ucha šeptá mi
že zná i místa neznámý
dlaní je prohledává.
Jo touha,touha marnivá
jak strunu mně napíná
pálí má krev ohnivá
uhořím snad za živa
Má tělo plazí
nebo-li hadí
nocí se plazí
a krásně hladí
v pondělí spolu
vstaneme na vrcholu:)
Přečteno 461x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Psavec, monterka, jedam, Montynka
Komentáře (1)
Komentujících (1)