Anotace: jaro 2005
Sice jsem tady už kdysi dávno komentář psala... Ale teď musím říct, že tahle mi tak trochu připomíná nás...
17.04.2006 18:24:00 | BlackTangerine
dálka může být dobrým barometrem vztahu.
někdy ač blízko, přesto táááák daleko je jeden od druhého...
pěkné... věřím, že něco takového existuje :-)
10.09.2005 14:19:00 | Popelka
Pokud máš cit v srdci, pak ho vskutku máš na správném místě. A taky na tom nejcitlivějším...
09.09.2005 19:53:00 | Keilanne