Vlající
Potácím se tmou
kolem mě víří
řeka plná řas
očí a představ
moje kroky míří
slyším tvůj hlas
unáší mě ten stav
blíž k tělu
dál od duše
nakloněná a uzavřená
ne ledajaké předtuše
zavírám řasy
nechám se unášet
vlhce i suše
daleko
vlající vlasy
se ti otírají o sako
nikoho
nevidím východ
a kdosi
mě prosí
o slitování
prý jsme tu bosí
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Johny Styx, hanele m., NikitaNikaT., Isobel
Komentáře (2)
Komentujících (2)