patetická
Anotace: zahrajte mi/Borodina
ještě než mi pojede
poslední tramvaj
chci pateticky deklamovat
holubům na nároží.
a taky ten pán, co skládal sítě
přidá snad pár slz
a hrst
kandovaného ovoce
(v podivném tichu
malou slezskou polonézu
se smyčcem si zatančím)
a pak přijdou zvony
či snad lesní rohy?
(a všichni sníme dort)
/i mládenec
co bádá,
kterou kytku koupí
za dvacet jedna
padesát/
zahrajte mi borodina
zahrajte mi noru
mládenče, dorte i zlá lani
ještě než mi pojede
poslední tramvaj
ještě něž půjdu
tam někam domů...
Přečteno 386x
Tipy 26
Poslední tipující: před zkroucením, kikis, Vlk v rouše, mjh, Fish, Holis, Lemurkata, adida, 6thSun, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)