možná jako...

možná jako...

Anotace: ach ten rytmus...

jako tóny slyšet jsou
jak vzduch zvuku dává barvu svou
jako slunce bez ohledu na názor
večer padne za obzor

možná jako sláma na poli
hned jak čas to dovolí
snad jako červánek
připomene mi spánek
tak i správným písmenkem
připomínám si Tebe jen

pro hlavu ale víc pro srdíčko
je to dobré dušičko
když Tebe vodník jakoby
v něm schová do nádoby

pak snad jasné bude
že přání prosté
zlíbat Tě všude
vyslovím snad po sté

protože vidět Tvých očí jas
cítit těla chvění
jest největší z krás
nad níž není
Autor certsest, 05.11.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí