Múzy s kudlou v ruce. Jsme!
Šílenství a krapet soli.
Do otevřené rány, ať to bolí.
Jsem tichá voda, jsi kůže spařena kávou,
jsme múzy s utrženou hlavou,
zdechlé těla, co pod hladinou plavou.
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (2)