Souhlasím s Nikitou a za sebe dodávám, že se mi Tvá dílka líbí. Dobře, že jsem na ně narazil => VIP :-))
19.11.2008 06:02:00 | poustevník Jirka
..a nahoře v podkroví, básníci bláhoví...úžasný svět lidí, kteří srdcem vidí..
12.11.2008 10:59:00 | Mario de Janiero
...ktomudlenctomu se normálně nedá nic normálního napsat ...než, že snad moc trávy říznuté extází života ...
07.11.2008 00:33:00 | WhiteSkull
Líbí se mi ty klouzavé myšlenky.
Klouzají si sem tam,přijdou nové.
Přinesou nápady.
06.11.2008 18:50:00 | s.e.n
Křesla zář a přítel dým,
vůle, živa almužnou,
bludička, jí oči žhnou,
v hávu jemně pavoučím
Cností je být raněným
na strunu hrát soucitnou
či zmužnělou postavou
svědkem stát se dávných vin
Bez lásky, v ráj netopýrů
srdce chrabrých kavalírů
v temnou změnilo se sluj
vrabčák marně hledá škvíru
kde zob by si na sekyru
Teď, zkušenosti, posiluj!
***
Jiří senior
05.11.2008 22:34:00 | j.c.