Když prosakují stavidla
Anotace: .............."Sen, ze kterého jsem se málem nevrátil/a?" ............................ říjnový pokus 2008 - téma 1. ............................ http://rijnovypokus.blog.cz ..............
>> "Sen, ze kterého jsem se málem nevrátil/a?"<<
>> říjnový pokus 2008 - téma 1. <<
>> http://rijnovypokus.blog.cz <<
Jo, když Vám někdy přilítne
vodopád slz - náhle jako záchvat,
a v hrudi máte temnou díru,
jako byste stály na okraji černé propasti,
a(ž) řvete překvapením i hrůzou,
jak raněný tur, jen do chladu čtyř zdí jde křik,
a tam, kde bylo srdce,
jste zaplavení bolestí - tr-ha-vou
která již není jen psychickou …
a když největší vlna ochabne
tak vzápětí mi zvoníš …
„Ještě, že mám Tebe!"
a pohladíš mě slovy,
(i když napřed nevěřím,
že jen tím to poleví,
stejně děkuji i za to)
tvá něha mě dojímá,
tvá něha je Tvé zlato
S tvým hlasem si představím,
že mám Tě vedle sebe,
děkuji, že mě podpíráš,
když smutek ven se dere
Já vím byl to sen,
a někdy mám pocit, že už jsem zpátky,
jindy, že zatím jen prosakují stavidla,
že žel vypustit celou nádrž,
jsem zatím ještě nesvedla ...
Přečteno 367x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Actafool, Holis, drsnosrstej kokršpaněl, piťura, Simísek, Bíša, Thesssinka, Psavec, saddova, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)