Túžim zájsť..
Túžim zájsť k Wisle
pod brehy do hmly
vlastné ma slzy
podmyť nemohli
sám s ňou ukrytý
pred zrakom sveta
pritúliť ma
do vôd neodmieta
v rieke sa nahý
po krk ponorím
nech ohňom túžby
do tla nezhorím
zvlažím si pery
modré a od sĺz
chlad preniká mi
telom skrz naskrz
chvejúc sa od zimy
musím v nej zhasnúť
ak chcem čas
zbaviť sa pút
neprepásnuť
z krídel mi striasa noc
reťaz do štrku
zaspávam s bozkom pier
Wisly na krku
len ona až do dna
duše mi rozumie
(sama je hlboká)
čo mám v nej na dne
vie
Přečteno 268x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Simísek, LucQa, Lota, Psavec, kavec, WAYWARD, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)